belum buat persiapan nak sambut baby

sis2 semua ada x yg belom ready apa2 persiapan untuk bby lg... sy buntu la nk kluar bli brang2 xblh sbb pkp.. dalam masa sama takot terberanak dlm tempoh pkp.? tp apa pon xbli lg .. ada x sis2 mcm sy .. rasa mcm nak bg alasan kluar cari persiapan bby tp takot xlpas roblock ..dalam hati ni slagi xbli persiapan baby selagi tu tdo xlena heheheheh

34 Các câu trả lời

Sy pun sama 2bulan Lg nk due blm prepare pape...ingt nk Beli online je,tp memandangkn brg yg sblm ni order pun da sebulan xsmpi²