30 week xde persiapan lengkap lagi.

Haii mommy luar sana ,, ade x dh 30 week ke atas tp xbt persiapan apa lg ? 🥺 Teringin nk shopping brg ii bby tp xde rezeki lg nk beli .. #sesakkewangan #Harapujungbulnnidptbelibrgbbyskit2

15 Các câu trả lời

Sy 31w pun belum beli apa2 lagi,banyak benda nak kena settle bayar.Perasaan excited nak shopping tu dah ada tp blm ad rezeki lg,bulan depan baru nk start beli🥲 sy doakan kita semua dimurahkan rezeki untuk buat persiapan menyambut kekasih hati🥰

2y trước

sama la kita sis .. semoga dipermudahkn urusan kita yaa buat persiapan selengkapnya .. Aaminn 🤲🏻❤️

Saya dah 32w pun blm beli brg2 lagi..bln depan br start nak beli,bln nie settlekan keperluan anak2 masuk sek dulu..nasib ada setengah brg2 baby adik nak sponsor alhamdulillah rezeki..Semoga dipermudahkan urusan kita kan semua aminn

1y trước

yeke samalah due kita,gender baby pun tak nmpk dah scan byk kali kaki dia kepit je😅😅

InshaAllah percaya dengan rezeki Allah. Semoga dipermudahkan urusan. Saya pun sekrng 30weeks, beli sikit2 utj newborn sbb baju lain kakaknya ada lagi. Pun beli dekt shopee sbb murah

2y trước

Semoga dipermudahkn urusan kita yaa buat persiapan bby yg lgkp..🤲🏻👶🏻

Sama la sis sy pun tak beli apa2 lagi.. next month baru nk slow beli2 brg2 huhu.. then baru nk pack2 brg utk gi hospital plak siap2

2y trước

ouh yaa..sama la kita ya..hujung buln bru nk beli brg ii yg pnting n klgkpn hospital dulu..Ada rezeki next month tmbh lg brg ii bby 😌..semoga kita suma ibu mengandung dipermudahkn urusan dan dilancarkan rezeki nya..🤲🏻🤲🏻

saya 32w pon belum packing baju apa lagi..brg2 lain xde lagi..moga kita semua dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan..

2y trước

semoga dipermudahkn urusan awak yaa 🤲🏻

Inshaallah semoga dipermudahkan urusan mommy semua ya. Beli yg mana penting dulu nanti bila dah ada bajet sikit

2y trước

Sama2

Semoga dimurahkan rezeki & dipermudahkan urusan sis. Beli dkt shopee je kedai momohouse hampir semua ada.

2y trước

aaminn 🤲🏻 ouh yaaa terima kasih atas info..

saya 32w pn blum beli pape lagi... semoga smua ibu mgndung diberikan rez3ki dan prmudhkan segala urusan amin...

sama la ngan kita ni sis belum beli apa2 lagi...blm ada rezeki nak shopping

2y trước

🥺 semoga kita semua ibu mngndung dilancarkan rezeki yaa bt persiapan bby yg lgkp ..

awk x ya la risau, sya ni 31w4d pun blm beli lgi🥲 x taw bilanya nak beli .