belum buat persiapan nak sambut baby

sis2 semua ada x yg belom ready apa2 persiapan untuk bby lg... sy buntu la nk kluar bli brang2 xblh sbb pkp.. dalam masa sama takot terberanak dlm tempoh pkp.? tp apa pon xbli lg .. ada x sis2 mcm sy .. rasa mcm nak bg alasan kluar cari persiapan bby tp takot xlpas roblock ..dalam hati ni slagi xbli persiapan baby selagi tu tdo xlena heheheheh

34 Các câu trả lời

Alhamdulillah sy bru lengkap kelamsrin. hampir 90% beli brg on9 sja sbb kedai mmg x buka..kedai mknn jer yg buka.

Musim pkp ni, saya suruh suami je yg belikan, roadblock lepas je sbb kata nak gi beli barang untuk anak...

sama laa blm beli apa² 😢😢😢 mall semua tutup acaner nak shopping brg baby.. risau tahap kemurungan pula

Sy pun sma sis.. tggal 3 bulan lg tp brg blum bli lg. Nak kuar takut plak. Order online je la jawapnya..😁

Sy lg 3bln due. Sempat beli 3helai je.. Yg lain bj anak buah.. Dgn keadaan ekonomi skrg. Beli yg ptt je..

Nakk tnye,barang baby sesuai beli waktu kandungan berapa bulan yew...saya pregnant masuk 17 weeks 2 hari

4y trước

Kann..betul2

Beli online / gi pasaraya time baru buka x ramai org pd hari kerja X pn sis upah runner belikn brg

Shopee je sis.. sye pun baru start shopping online 😅 hari2 poslaju , j&t dtg hanta barang 🤣

sy byk beli online sis.. ikutkan dh kire ckp dh sume.. tggl stroller n carseat je lg klu xsilap..

Sy pun start beli barang2 baby kt shopee je skrg sis. Lega jugak hati ni sikit2 tambah barang