keguguran

sis sy nk tanya...? sy pernah keguguran 2 kli dah... masuk jer 3bulan gugur...? skrg dah mengandung pulak... sy pergi jumpa bidan masa keguguran kli ke 2 tu... bidan kata kemungkinan senggugut... sy nak tanya mcm mna kita nk cegah drpd sengugut ni??? ni babybump da nk masuk 3bulan dh... tuh sy takut jdi mcm dulu?

37 Các câu trả lời

Jumpa doc pakar dpat tahu apa masalah.. Doc pakar akan bg ubat yg elok utk kita.. B positive dear

Just pray sis. Tiada apa apa yang dapat kita buat. Tuhan lebih tahu untuk membantu.

Makan ubat kuatkan rahim sis. Moga suma jalan lancar sis 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

fikir yg baik2, sentiasa beristighfar, sllu ckp mummy syg baby smbil usap perut

Cuba jumpa doktor minta ubat kuatkan rahim. Semoga kandungan sis selamat

5y trước

in shaa allah tq sis...

Kuatkan semangat sis. Fikir positif. Moga kandungan sihat2 sentiasa.

Bgtau doctor sis.. Nnti doc bg ubat ni kuat kn rahim

5y trước

Ada sis tp drg x jual mcm tu je. Kena ada surat doc

Smoga kuat sis..kne bnyak berehat sbnrya..

Semoga kandungan sihat🙏🏻

moga Allah permudahkan kan