nak tanya

nak tanya saya keguguran bulan 7 2023 ..3hri drh keluar dh kering sy cek upt dh negative...ada bersama suami 2 kli....hari ni 21/8 saya start rasa letih..pening..mual...breast pun rasa sakit...so nk tnye ada tak kes mcm sy ..yg tiba2 belum period dh mengandung blik..sy risau ...#ingintahu #gugurmengandungbalik

1 Trả lời

tahun 2021 sya keguguran 6 week ++...darah turun dan habis pada hari ke5..hari ke 8 mcm tu dah cnfirm bersih terus bersama suami dan lpas 3 mnggu cek balik pregnant...line samar2...guna UPT Clear blue 1-2 weeks pregnant...Anak dah 2 tahun + ...apapun smge dipermudhkn urusn sis🌹

1y trước

tak jugak puan...habis darah bersih... tak perlu tnggu period skli lgi🙈