tanya jak

Hi sis... Sy mau tnya, memang ka org pregnant nii ada cecair putih keluar dkt kemaluan kita.... Sbb sy dri bujang ataupun blum pregnant x pernah ad cam ni.... Risau plk sy.... Kadang dia putih kadang dia kuning² kehijaun.....pekat plk itu..... Dan berbau... Bole bgi tau knpa??

1 Trả lời

Takut tu jangkitan kuman sis , better cek dgn doktor ye . nanti doktor bagi ubat . pembawakan baby , nanti dah bersalin akan hilang