Keputihan warna kuning kehijauan

hi sy nak tanya, sy pernah dpt keputihan kuning kehijauan. tapi bila sy kurang minum air dia keluar, tp kalau sy banyak minum air putih tkde keluar and bersih je pantiliner sy. tp takde gatal.. dia keluar pun sikit sangat dlm bentuk pepejal kecik sgt2. sbb sy rajin tukar pantiliner and lap guna tisu lepas kencing. tp sy prasan klau kurang minum air dia keluar keputihan warna kuning kehijaun. patut tak sy bgtau kt dokter? atau ia normal? #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

Boleh bgtahu doc. Tengok doc cakap apa. Kes saya pun sama kadang hijau, kuning, putih tapi tkde bau tkde gatal. Doc & misi cakap tkyh risau untuk kes saya sebab tkde bau, tkde gatal & tk banyak. Better awak refer doc 😊