Tips mengandung

Sis sis semua kalau x keberatan boleh x share tips2 untuk mengandung? Ada amalkan jamu ke bersenam ke ape2 je la... Dah 3 tahun xde anak lagi... Pernah ade tapi dah gugur semasa kandungan berusia 3 bulan ... Umur dah 30... Terima kasih banyak2...

19 Các câu trả lời

Benda paling senang nk pancing megandung....masa kwn/family ke yg hamil muda sis mkn makanan dia....#tuh pancingan utk sy dulu mmy ajar

4y trước

Mcm kongsi sama2 mkn mangga gitu

Sy amalkan kelapa bakar.. Blh gugel.. Lepastu sy amalkan juga petua dr zaidul akhbar.. Blh search kat utube.

4y trước

Terima kasih nanti saya cari...

Hrus pandai hitung masa subur akak mcm sy 8 thn sy tunggu alhmdulilah skrng dah 6 bulan

4y trước

Yeke sis.. ok baik... Terima kasih... Semoga kandungan sis Dan sis selamat... Amin...

Pergi berurut sis....DOA n tawakal.....moga de rezeki sis

4y trước

Terima kasih sis... Amin ya Allah... ♥️

Umur 40 baru beranak... Amal madu. Makanan seimbang .

4y trước

Baik kak... Terima kasih ♥️

Rajin berurut sis,klu lagi rajin bersauna n tangas

4y trước

Baik sis... Terima kasih...

Saya minum jamu mutyara & berurut sblm kawin

4y trước

Terima kasih ♥️

Sy mkan jamu ni.. 😊😊

4y trước

Terima kasih sis...

Minum lah jamu homemade

4y trước

Yeke sis .. baik... Terima kasih...