Tips Mengandung

Sis sis semua kalau x keberatan boleh x share tips2 untuk mengandung? Ada amalkan jamu ke bersenam ke ape2 je la... Dah 3 tahun xde anak lagi... Pernah ade tapi dah gugur semasa kandungan berusia 3 bulan ... Umur dah 30... Terima kasih banyak2

1 Trả lời

jumpa doc untuk check kesuburan, amalkan senaman dan makanan seimbang. jangan purus doa,usaha juga ye. kadang rezeki tak sampai lagi bersebab dan sentiasa positive ok