Spotting coklat

Hi sis, saya pregnant 7minggu 6hari Tapi Sekarang saya keluar spotting colour coklat. Ini Ada masalah apa apa tak? Sebab masih saya pergi scan 7minggu doctor Cakap belum nampak baby. I takut ada masalah apa apa tak?

1 Trả lời

Klu ada spotting / bleeding, terus pergi emergency sis, risau jd apa2 pada baby. Semoga tak ada apa2 yg serius ya 🤲🏻 sy ituhari scan 6weeks dah nampak kantung, janin & heartbeat. Tapi bergantung pada bdn masing2, ada yg lambat nak nampak, baby menyorok.