Keputihan ke darah ke brown spotting?

Saya baru 7minggu pregnant, dah scan haritu Alhamdulillah nampak kantung and heartbeat baby tapi harini ada macam keputihan coklat, is it normal? 🥹 kadang tu perut pun macam sakit cramp sedikit #firstbaby #pleasehelp #ingintahu Sorry kalau geli dengan gambar, saya risau 😭

Keputihan ke darah ke brown spotting?
7 Các câu trả lời

insyaallah takde pape. haritu saya seminggu keluar brownis tapi sikit sikit. keluar banyak masa puasa kedua sebab saya puasa penuh 1 & 2 hari. lepas tu terus saya puasa separuh hari je. bangun sahur , niat. jam 10 11 saya dah buka. awak puasa ke?

1y trước

Saya tak puasaa tapi mungkin sebab banyak jalan, dah jumpa doc Alhamdulillah doc kata semua normal takda apa apa 💕 doakan ya sis! 🤲🏻🩷

saya pun ada spotting mcm ni masatu saya 6 weeks, saya jumpa doktor. doktor kata ada banyak kemungkinan untuk spotting. dan doktor beri saya ubat kuat rahim. sis pergi jumpa doktor ya, tengok doktor kata apa. banyakkan rest ok 🫶🏻

1y trước

Alhamdulillah saya dah jumpa doc dah, doc terus scan and baby okayy and hearbeat pun ada 🩷 doc syak mungkin sebab saya penat, banyak jalan and hormon berubah. Doakannn yang bebaik yaa 🤲🏻🤲🏻🩵

Saya Masa Anak first Pun Kluar Macam Nih . Alhamdulilah Tak ada apa apa . Cuma Awak kena kurangkan pergerakkan banyakkan berehat . Now Saya Pun Tengah Pregyy anak kedua Doakan Saya Dan Baby sihatt 🤲🏻

1y trước

Okay terima kasih 💕 saya doakan untuk sis and doakan untuk saya juga ya! 😊

sy pun mcm tu smlm.. tpi hri ni dh xde. so sy xjmpa dr.. awk ad jmpa dr x? nnti update la.. nak tahu juga.. semoga smua yg baik2 je

1y trước

Aamin Yra 🤲🏻🤲🏻 saya doakan awak pun semoga semuanya baik baik 🩷

sis, skrg mcm mane, awak dah jumpe doktor ke

1y trước

Alhamdulillah saya dah jumpa doc dah, doc terus scan check baby okay 7weeks and heartbeat pun dengar jelas tadi 🩷 doc kata mungkin penat, banyak jalan dan hormon berubah menyebabkan ada keputihan coklat, sis doakan yang bebaik yaa! 🤲🏻

normal ke sis?

Spotting