Nk tnya mommy² sekalian... Klau termengandung lagi boleh ke?ank sye umo 1thn 10bln..bersalin czer..

Sila jawab

15 Các câu trả lời

Boleh baca post2 lama dlm group nie.. Rmi je mcm awak.. Boleh bce pngalaman dyorg skali..

Sy dulu ank sulung 1tahun 3 bln dh pregnant yg kdua dh 4minggu dlm perut. Brjaya vbac bln 6 yg lpd

9mo trước

nk tnya sis, masa sis vbac tu kan .. mcm mana prosesnya, pembukaan smua lancar ke ? waktu meneran tu ada terasa sakit tk kt bekas czer tu

proceed sis. dah lekat. teruskan saja

nape lak tak boleh?

9mo trước

Salam lah dgn ngko diknon nak jugak menyelit hentam kan. Sebab kalau tak hentam jugak hati tu tak tenang kan? Malam tadi tak dpt ke? 🤣

boleh dah tu