Hello Momy2 sekalian Ank saya dah msuk 1thn,tp blm tmbuh gigi lg?Ini normal ke?tp umur 10bln dh bjln

Ada apa2 cdgn ke?Atau slh pmknn atau susu..sila bntu saya ye...#bantusharing #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

anak saya masa setahun baru dpt kaki n gigi pun baru nak naik sebatang time tu tapi dlm setahun sebulan dah naik 6batang haha mula risau jugak ending tawakal je la selagi doktor nurse kata normal tak ada masalah

3y trước

terima ksih momy ats perkongsian..risau tgk x tumbuh ggi lg...