naik moto

Siapa sni spanjang mgndung kndran p klnik guna moto saja.. soal nya ada efek kat baby x..sbb sa dri awl mgndung smpi skg 31 mggu sda msi kndrn sa guna moto.

16 Các câu trả lời

Sy pun sis.. Dri first trimester. Skrg dh 30weeks.. Naik moto...inshaa Allah tkde ape2...doa yg baik2je..

Saya 22w..p kk nek moto jaa sis..mna2 pon nek moto jaa..Alhamdulillah bby okey..

Saya pun sis .ank nk msok 3..memg kenderaan kami motor je.. InsyaAllah xde apa2

sama sis. .saya hari2 pergi kerja naik moto jaa. . .sebab tak berani nak drive

Ok je sis, cuma jgn laju2, jgn lju jln x elok yg berlubang2

Alhamdulillah saya dah 33w still naik motor pg kerja, nak naik kereta malasss jem teruk kat KL haha