UBAT CALSIUM

Siapa sini mommy tak boleh minum susu, tapi misi suruh amek pil kalsium, saya cuba untuk minum tapi muntah dan muntah puas set minda air oren air oren ? tapi sama, pil calsium pon boleh tahan besar dia.

2 Các câu trả lời

Anak 1st dulu saya makan pil kalsium sbb sy tak reti minum susu. Nurse suruh cari kt farmasi. Perlu sebenarnya sebab baby tarik calsium dalam badan kita. Kalau mampu beli, seeloknya beli lah. Tapi dlu beli mahal juga la 😂. Anak 2nd ni nurse tak ada pula suruh beli walaupun dah bagitau saya tak pandai minum susu. Tapi merasa la tanggung kebas2 dan tegang kat kaki dan tangan 😅

5y trước

Owh ok2 sis

try lah mkn pil tu sb ibu perlu kalsium nty anak tarik klu xckup

5y trước

Tula sis , tq sis