Epilypsi teruskan atau tidak?

Siapa sini ade sawan?korang sawan mcm mna ya?bby korg mcm mna ok tak?sy ad epilypsi,semalam sy sawan dan kene admit wad..tapi,sy taknak admit wad..doktr ad tergkn risiko..tapi,ia mmbuat sy mkin putus asa..perlukah sy teruskn kandungan sy y 6weeks ni? #sedih #putusasa

2 Các câu trả lời

sy pun pesakit epilepsi dh 16tahun n tgh hamil 4w5d,pg td sy kne sawan ..(sy tahu hamil xmkn ubt sawan sbb risau effeck kandungan) sy pun xgi klinik lg cek ..n blom buke buku pink

kuatkan semangat puan.. kerana Allah. Moga semuanya baik buat Puan. (nak reply juga w.pun dh 3 bln petanyaan ni)