keguguran ?!

Siapa sini ada pengalaman keguguran? Boleh share ka mcm mana tanda dan gejala yg dirasakan?..manala tau bermanfaat untuk semua

2 Các câu trả lời

Sy dah 2 kali. pertama tu tumpah darah banyak sgt habis tumpah darah tu dia sakit mcm sengugut last2 gi tandas dia jatuh sendiri then lpstu keluar darah lebih mcm period yg kedua pula keluar air yg tak blh nak kawal sy ingatkan sy terkencing rupanya air ketuban pecah then pi tandas darah banyak keluar time tu sakit sgt2 trs gi hosp tak lama lepas tu rasa nak teran dan Alhamdulillah senang dia keluar dia permudahkan urusan mak dia 😭 masa dah keluar tu tak bernyawa besar dia mcm telapak tgn time tu 3bln+ yg first tu kecik mcm jari sbb bru brp weeks

Sy pernh keguguran 2 Kali dulu... Dua2 pom ad spotting... Cont byk hri jugaj.. yg 1st tu sy g klinik.. then klinik minx refer hospital... Scan bwh.. mse tu msih nmpk kantung, xdan tggu next appointment da kluar sndrii

4y trước

Ada x dokter cek vagina u ?