ALP BABY TINGGI

Siapa prelonged jaundice, baby ambik darah dan air kencing. Result alp baby tinggi. Berapa range normal utk baby ya? Nanti dekat hospital tu dr akan buat apa? Mcm mana nak turunkan alp? Tolong sis, risau 😭😭

8 Các câu trả lời

doktor kate 400 ke bwh.. ank sy bacaan alp hari ni 450..trn dr sblm ni 490+.. doktor just suruh mkn appeton syrup n kenakan cahaya matahari waktu pg utk vitamin d.. kuning ada lg tp dh trn 108..

3y trước

boleh share appeton syrup yg mna? hari isnin minggu depan check kuning lg. baby dah berapa bulan sis?

sama2.. sy pun ni 1st time tau pasal alp ni.. tu pun xtau detail pun.. xigt nk tnye doktor punca alp naik... moga ank kite sihat normal..

Macam mana ya puan nak turunkan alp anak..baby 3 month dan bacaan ada peningkatan 160. Ibu kena makan apa2 ke

2y trước

Alhamdulillah. Saya baby turun dalam masa sebulan. Selepas amalkan susu kambing dan berkat doa kepada Allah

nk tny , mcm mne pkembangan anak skrg? alp die dh ok ke

3y trước

awk ambik vit d apa ya?

0148208179 ni no phone sy.. klu free blh wasap2..🤭

sy ambk ostematrix shaklee, dlm tu ada vit d..

3y trước

baru juga..dlm sebulan..lps doktor ckp ibu pun kena ambk vit d.. tp dokt xsuggest pun suruh ambk mane2 supliment .. tp sb dlm ostematrix tu ada vit d juga tu yg sy ambk..

baby next week br msk 2 bln..

3y trước

okay, terima kasih ya sebab tolong. harap2 baby kita cepat sihat aamiinn

bagi baby mandi air sukun

3y trước

mandi air sukun elok ya?