Bacaan alp normal berapa for baby prolonged jaundice 1bulan masih ada kuning 128

Bacaan ALP normal berapa for baby prolonged jaundice 1bulan masih ada kuning 128. Siapa ada pengalaman lepas ambil darah air kencing baby semua normal tapi bacaan liver function ALP dia 430. Boleh ke mommies share pengalaman and apa rawatan susulan di klinik atau hospital? Terima kasih #newmom #worriedmomhere #adviceplease #firsttimemom

1 Trả lời

Selalunya dia akan suruh repeat lagi sbb mungkin baby tak sihat masa dia ambil darah tu. Sbb baby i yg no 2 mcm tu juga pastu kk i suruh repeat lg sekali. Diorang cakap apa?

3mo trước

Selepas repeat tu result anak awak ok lah ye? Anak saya pun repeat juga result keluar rabu ni. Minta tiada apa apa lah. Tak tahu nak fikir apa apa dah 😢