Nona roguy set utk bersalin

siapa pernah try? best ke pakai set nona roguy ni? Antara Nona roguy dgn Tanamera mana okay?

6 Các câu trả lời

So far saya pakai best set bersalin Nona Roguy ni.. Tapi saya beli loose je sis sbb yang set punya mcm takut bazir kalau beli set but ada yang tak guna. hehe.. but overall best

Saya beli set Nona roguy. Tp ambik phytonatal dengan pakai minyak herbanika je. Dalam set tu ada teh herba dengan apa ntah lagi satu. Tak boleh nak telan😆

Saya pilih Nona Roguy..bukan bermaksud Tanamera tak okay. Dua-dua ada benefits dia. NR sebab saya pernah pakai.. Boleh lah cuba mana-mana asalkan bagi manfaat.

Depends sis. Kalau Nona roguy ni harga boleh dia agak pricey but boleh je beli loose kalau nak jimat..sbb kalau beli set tak semua benda guna kan..

saya pakai Nona Roguy..memang terbaik sis..Saya beli yang set punya and so far semua items saya guna.. berbaloi lah dgn harga

Dua dua best and okay untuk set bersalin. Saya pernah pakai Nona Roguy mmg best but harga boleh tahan lah