Dalam pantang

Siapa pernah msk angin dlm bdn rasa sakit mencucuk?rsanya ubat apa bkesan utk buang angin dlm badan?sy dh cuba mnum air halia,letak minyak angin.

2 Các câu trả lời

Dah mengurut ke? Mencucuk dekat bahagian mana? Kalau perut tu better check doctor tapi kalau bahagian sendi ke, kaki ke dah try urut?

5y trước

Bahagian sendi sis,dh try urut dh..sama je sakit n bahagian yg sama.bahagian kiri,bahu sblh kiri,bwh ketiak kiri,tulang rusuk kiri.angin bjln btuka tmpt tapi 3tmpat tu la,kejap sakit kejap tak.

Awak gtau doc/nurse masa check up ya.. Or pegi o&g clinic terus kalau mampu