LAZZ SUSU KAMBING

Siapa pernah minum susu lazz? Susu ni okay tak bila pregnant comsume ? saya macam nak try saje nak tny pendapat uolls sebabnya nak try call milk tu macam ragu2 lagi belum habis fikir 😂 Igtkan dalam pantang pon nak minum susu untuk milk booster

5 Các câu trả lời

Bagi saya lazz ni saya rasi berbanding wildan or enfamama. Buat saya cherry berry 🥲 cumanya lazz choc rasa macam tengik sikit. Kalau nak rasa all flavour, baik awak beli dulu dalam sachet kecik2. Saya beli 10sachet 5 jenis flavour harga rm26 dkt shopee live.

2mo trước

Tak pernah sebab tak suka susu kambing. Kalau awak nak try minum je. Apa2 susu pun boleh minum. Fungsi utama susu ni just to top up calcium intake.

Sy minum flavour strawberry okay sedap tak manis sangat. Cuma on off la minum bukan setiap hari sebab kalau setiap hari rasa muak juga bagi sy

lazz susu kambing ni ok, saya minum yang kurma x de darah tinggi dan rasa x hamis harga murah beli kat ig

Sy minum lazz masa pregnant rasa sedap ok kalau efferty sy xsuka sgt rasanya dan lain2 mcm manis yg lazz ok