Susu Calla Milk

Hi mommys, siapa yang pernah minum susu calla milk? Apa feedback korang. saya nak beli ragu-ragu hm sebab harganya 😂 Sebelumni saya minum susu HL je itu pon misi yang suggest. Ingatkan kalini nak try calla milk. Uolls amalkan baby keluar kuning tak?

20 Các câu trả lời

hi, for me..tu semua depends pada body masing2..sy 1st trimester try 1kotak calla milk berry and dpt asid folic obimin hb 12.+..then sy stop sbb alahan hb turun 11 trus DR bg iberet katanyaa dose paling tgi tp hb turun lg 10,Dr suh wat test darah sbb lbh 3x hb nya 10.takot talasemia atau memang drh rendh.resultnya anemia pregnancy.skrg sy amik balik calla milk and makan sayur peria katak makan buah2,hope next week result hb mcm maintain

2mo trước

sama je sis.. sunquick kosong pun minum xnaik juga, memang gitu la hb nya..ni makan peria katak,tempe, buah2 potion sikit tp kerap amik.

sy prnh try calla milk time preggy sedaapppp flvor hazelnut xsilap..ok2 jaaa for me hb first2 ok then ad turun msok third trim dh start naik cantek balik bby kuar pon ad kuning gakk...smua bby cmtuu...if sis ad bajet lebihh and bole mnum susu bole ja try sbb dia susu kmbing kan😇

saya minum lekat GDM,terus mintak advice dekat Dr..and now consume KARIHOME..semua ok..depend on you,Saya X mampu nk beli yg mahal2..KARIHOME tin 400g,rm54+ nk jimat 3scoop 1mug air every morning..ok je,kita yg tentukan nutrisi UTK kita n baby ☺️

2mo trước

Saya tanya seller tu dia kata bole lekat dgm sbb tk jaga makan pastuh dia kata kalau ade gdm amek yg blueberry tu. Strawberry dgn chocolate tk sesuai. sy pon ragu nak minum sbb ramai ckp ltk gdm. Tkthula

Sy dh beli sebulan, minum selang2 sbb manis sgt. Sy beli utk kurangkan rasa lapar and utk tambah kalsium. Tp xleh minum selalu kot sbb manis sgt . Kalau letak air lebih, cair sgt pula . Sy beli perasa Mango Vanilla

Hi masa pregant saya minum calla milk. Hb cantik,no gdm . Bersalin hritu baby kuning skjap shj. Recommended 👍🏼 Actually semua baby yg baru lahir ada kuning, cuma jgn tinggi dari paras sepatutnya shj.

2mo trước

iya sy prnh try sekli mmg cntik hb sy 14 tp itula produk online susah klu hbs nk beli lmbt tggu smpai jd sya mnum anmum skg ok jg hb x low alhamdulillah

Masa pregnant saye minum calla milk HB saye cantik saye ade gdm gula saye x naik minum calla milk…. Semua baby ade kuning.. klu x minum calla milk pon baby kuning pengalaman anak 4 org…

2mo trước

Kalau GDM, kena buat test swab yg mulut itik tu ke? Sbb keputihan saya banyak...

saya try calla milk juga untuk naikkan hb, tapi sama je tak berubah pun. last last saya tak minum dah, alhamdulillah lama lama hb okay juga, tapi saya minum hl juga bila tak amek calla.

bagus sangat. sesuai dengan saya. HB saya makin menaik. orang kata anak kuning pun, sesuai untuk ibu amalkan. yes. walaupun saya amalkan, baby keluar tetap ada kuning. hehe

Saya pernah minum sekotak perisa blueberry. Tapi pada saya mcm manis sikit jd saya minum campur protein original tu. ni dah habis tak beli dah kot 😄

pglman kawan ay ade amal msa pregnant calla milk.ank kuning tinggi...n smpai skrg ank dia 20++hari masih ade kuning.