Muka naik ruam merah

Salam nak tanya. Ade tak mummy2 kt sini yang muka dia tetibe jadi gatal2 and naik ruam merah2? Sy pregnant baru 13week. Sebelum tu takde pulak mcm ni. Tetibe masuk 13week jadi gatal2 dekat area muka naik ruam merah2 #firstmom #13week

1 Trả lời

sama . sejak 13week . muka naik tiny bump . pastu gatal . saya x buat pape pun . mungkin hormon kita ni.

2y trước

sama² gojes lepas bersalin . baru topup skin care . tau2 pregnant 🤣🤣🤣