Sharing Is Caring

Siapa Mums yg due Disember nti?? Cmne perkembangan baby & Mumsnya? Jom Kita share buat semua..

16 Các câu trả lời

Saya pun sama 22/12..saya rasa bby boy..tapi masalah saya..urat kaki saya timbul..sakit dan gatal..adakah mummy2..d sini yg pernah mengalami urat kaki timbul semasa hamil..boleh kongsi ...pengalaman yg perna mengalami masalah mcm saya ni..

Saya 22december. Skrg baby active sgt2. Betul la naluri sy baby boy. Tapi bawah perut kerap sakit sbb rase berat bile baby makin membesar. Lagi 4bulan je yg mana due bulan 12 ni kan😊

5y trước

Sama sis.. Sy bawah Perot pon kadang2 terasa sakit..instinct sy boy,suami ckp girl.. Scan2 boy hahaha.. Dia sy 24/12.. Semoga Allah mudahkan urusan kita..

saya 14/12 ,alhamdulillah baby pon sihat n aktif..mommy plk cpat letih klu berdiri n betjalan lama2..sakit pinggang lg

5y trước

insyaAllah ,aamiin

Alhamdullilah dh gerak2 scan td pon nmpak tendang2 pulak 😂😂so cutee..

Sy due 12/12 ni.. 22 weeks dah.. Baby da kerap bergerak.. Sblm ni rasa Slow2 je

5y trước

Alhamdulillah.. Tapi sy belum rasa..

Saya 12/11 . xsbr nk sambut kelahiran anak pertama sy . husband kira waktu je

3y trước

Nk scan detail brpa week?

31.12.. Alhamdulillah rasa baby gerak2 tp msih tndangan manja 🤭

Sy due 4.12 baby pun dh rasa gerak2. Ada masa aktif, ada masa x aktif.

5y trước

Sama la due 4/12 juga

saya 20.12 alhamdulilah scan doc kata bby aktif....

20 week dh ada gerakkan x

3y trước

btoii...saya doc kata bby aktif gerak2...saya xrasa lagi...mybe sbb kulit tebai...hihihi..xpa sis jjy bby sihat