Discharge dari Miss V

siapa lagi mengalami discharge yg warna hijau kuning dan pekat dan sgt banyak. seumur hidup saya tak pernah lagi saya dapat discharge yg banyak dan warna mcm ni. sampai saya terpaksa pakai pad. tak boleh pakai pantyliner. selalunya kalau discharge saya takkan rasa bila dia nak keluar. tapi kali ni mmg terasa mcm masa period. lepas dah bersih dari nifas. saya period pada hari terakhir berpantang. tapi hanya 3 hari je. masuk hari ke4 saya keluar discharge ni. saya ingatkan tu tanda period nak habis. sebab kebiasaan saya mmg akan ada discharge sedikit sebelum dan selepas period. tapi kalini makin hari makin banyak. takut saya.. appoinment dgn doc 6/2 ni.. saya ada gambar tapi segan pula nak share dekat sini..

1 Trả lời

Sy keluar warna kuning je.. skrg dh 3bln lebih.. msih lg keluar 😌