HB Low

Siapa kat sini, yang dah makan zincofer stiap hari ikut aturan doctor, tapi HB masih menurun ke paras bahaya(8-11).. Ade yg slamat melahirkan baby secara normal tanpa apa2 komplikasi ke? Apa tindakan ibu2? Hb memang low sampai ke akhir kehamilan ke? Tolong share sikit.. Sy down sebab dh mkn ubat ikut aturan dan dah makan kerang, bayam, pucuk manis, hati, tapi hb tetap low ?

12 Các câu trả lời

consume mnyk kelapa dara ibu(mkdi) 😊

5y trước

sy dah try mcm2 dulu ,tp smua xm'jd . Lastly vCO tu bru naik . pati delima dah try ?