malam

Siapa kat sini tes pack beli kat shopee pnya... Positif... Lpas tu tes pkai mahal entah negative atau positive???mcm ada 2 garis .mcm xda jga??

2 Các câu trả lời

Sis cek waktu subuh2 atau pagi2 kerana air kencing kita waktu pagi pekat. Ambil air kencing yg kuning2. (maaf jika bunyi mengelikan) ini untuk beri test pregnancy kita dapat tahu dengan lebih tepat. InnShaAllah

Saya beli kat shopee . satu guna shopee punya dgn satu mahal punya . Alhmdulilah dua2 positif tapi kandungan tak lama . emm Doakn saya mengndung lg ye