Pregnancy Tes, Positive ke Negative?

Salam, nak tanya ini negatif ke positif ye?

Pregnancy Tes, Positive ke Negative?
10 Các câu trả lời

kdai eco pnya test ke sis? klu kdai eco pnya btter sis bli yg kt frmasi pnya kdg bnda tu x btl sy dh byk kali trkna dh🤣🤣..tp x smua la yg rosak, kdg ad org check memang btl prgnt kdg check bnda tu x btl ad yg kata guna air paip pn blh naek 2line pkai upt eco tu.. klu btl tu rezeki sis alhamdulillah sy doa kn bby sis sihat,,

4y trước

alhandulillah rezeki sis..smoga kndugan sihat

Wsalam.. samar ii tu.. Insyaallah dua minggu test lagi... sebaiknyaa selepas bangun tido ☺️ test line naik samar ii tu , Insyaallah ada rezeki awak ☺️ klau nk kepastian awak bole trus pergi check kat klinik swasta 🥰 btw tahniahh yer 💕

Tgok mcm ad 2line..samar2 insyallah ade tu..jaga diri dan ksihatan sis..smoga dipermudahkan doakn sy pn dpt mcmni tahun 2021 ni🙏🏻

Sye nmpk double line, mggu dpn check lg skli , cme skg ni jaga kandungan , sbb dia msih bru

4y trước

Alhamdulillah aritu mmg positive dh guna clearblue. Pastu g mkn plak pizza hawaiin chicken.. Bedal mkn nenas kat piza tu Malam tu tgk ada darah sikit. Esok tu terus mcm turun darah bnyk sgt sgt. Check semula.. Negative. Xde rezeki..

Cuba try 2 minggu last sis. InshaAllah ada tu. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Positive tu sis.. minggu depan check lagi

Cuba check lgy.. insha'Allah ad tuhh

positif tu

+ve insyaAllah sis

positif