hai mom

Kalau tes pack waktu petng... Blh bgi result kerr.... Sbb pgi tes.. Positif... Tpi samar lah dn petng ni tdi.. Cek xda dah garis samar

4 Các câu trả lời

Check upt pada pagi, air kencing pertama. Masa tu HCG level tinggi. Kalau petang, kita dah minum macam2, so HCG level tak boleh nak detect

cuba sis try waktu air kencing pertama . cth mcm sy,sy buat pagi nak bgun kejut anak g sek atau nk bgun smbhyg subuh tu sy buat .

Better try first thing in the morning, lepas bangun tidur. Sebab time tu level hCG (level pregnant tu) tinggi

Ouwhh