tespack negatif dan positif

Hai sis... Yg atas tu... Tespack beli parmacy.. Yg bwah beli kat shopee.... Yg atas tuu... Tdi cek ada kluar 2 garis tpi xnmpak sngat.. Lpas tu hilang... Negatif kah?? Yg bawah tuu klau sis smua blh tngok ada 2 garis samar... Pregnant kah??

tespack negatif dan positif
3 Các câu trả lời

Repeat test next day masa 1st urine. Ambil sample di pertengahan urine. Bkn yg mula2 keluar. Bacaan upt cuma valid dlm 15 min. Sebarang perubahan yg berlaku lepas tu, samada timbul line atau line hilang, dah x valid. Kalau masih kabur, tunggu 1 - 2 minggu lg utk repeat test. Sebaiknya beli upt yg jenis cassette sbb senang nk tengok result. Kalau yg celup ni susah sikit. X jelas.

sama bunda saya punya pun macam tu 1 garis samar.1 garis merah

Check 2 minggu lg sis.