POSITIF COVID

Siapa kat sini pernah positif covid d awal kehamilan? Membahayakan kandungan ke? #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

saya pernah kena covid masa 7 weeks. ubat semua makan macam biasa ikut prescription doktor. alhamdulillah kandungan sihat je. now dah 10 weeks, last week baru scan nampak heartbeat baby dah☺️

2y trước

Alhamdulillah syukur..risau betul saya..tu laa makan juga ubat doktor bgi semoga cptla sembuh 🥹 take care sis 🫰🏻