POSITIF COVID

Siapa kat sini pernah positif covid d awal kehamilan? Membahayakan kandungan ke? #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Pernah positif covid masa 7 minggu kandungan. Simptom tak teruk masa tu. Demam sikit je. Cuba bertahan xambil ubat. Ambil panadol kalau rasa perlu je. Kalau rasa tak perlu jangan ambil apa2 ubat. Banyakkan rehat Dan minum air suam. Doa bnyk2. Alhamdulillah baby okay. Now dah 35 weeks

saya pernah kena covid masa 7 weeks. ubat semua makan macam biasa ikut prescription doktor. alhamdulillah kandungan sihat je. now dah 10 weeks, last week baru scan nampak heartbeat baby dah☺️

2y trước

Alhamdulillah syukur..risau betul saya..tu laa makan juga ubat doktor bgi semoga cptla sembuh 🥹 take care sis 🫰🏻