Sinus during pregnancy

hi siapa kat sini pernah alami sinus yang agak teruk, hidung tersumbat, hingus pekat buatkan kita x selesa, sakit kepala yang amat sangat. dah jumpa doktor. doktor bagi ubat selsema dan panadol sahaja. tapi still sama effect dia. kandungan 17 minggu 🤧#firstmom#advice #SeriusTanya #bantusharing

4 Các câu trả lời

saya pregnant first ok…sec ni plak jdi gitu…hingus tak pekat tpi hidong suka tesumbat…ubat selsema pon diorang tak bgi mkn…bnyakkn minum air suam je…doktor kata lama2 hilang sndiri…alahan pregnant mcm2 ada🤭

Kalau awak dah jumpa cra, please jawab sya ya. Sya pun nak tahu cara

Sya sis, sya pun sakit kpla sinus. Tak tahu nak buat mcm mn😢

dah cuba buang hingus?