Selsema dan Batuk

Salam bakal ibu-ibu. Apa yang boleh saya amalkan sebab dah seminggu dah selsema. Hidung tersumbat. Lagi teruk bila malam tak boleh nak tidur sebab bernafas. Dah pergi klinik doktor bagi panadol sahaja. Doktor beri amaran keras jangan makan ubat selsema. Ada tips atau petua nak makan apa yang selamat agar tak ganggu baby. Baby baru sangat less than 4 week. Mohon bantuan

1 Trả lời

Try minum air lemon panas. Awl pregnancy mmg byk ubat xleyh mkn. So kena guna cara tradisional.

5y trước

okay tq saya cuba nanti