Cabut getah rambut

Siapa kat sini masa beranak nurse suruh cabut getah rambut kalau rambut tengah ikat ? .. walaupun ngah pakai tudung .. siapa ada pengalaman sama . Boleh bagitahu tak kenapa ye ?

50 Các câu trả lời

mcm sya dorg suruh bukak sbb nak masok dewan bedah tu je .. bukak getah rmbut bukak tudung pakai topi plastik tu😂kalau time branak , just dorg suruh bukak tudung tu je .. getah rmbut siap dorg tlg aturkan lagi😅

Sy haritu beranak nurse nak cabutkan getah rambut sbb katanya nk bg lagi selesa.. tgh sakit2 contraction tu sy ckp “takyah kak.. lagi tak selesa kalau cabut getah rambut” sambil nak nangis sbb tahan sakit 😂😂

saya pernah kena,nurse suruh lepas rambut,jgn ikat..time tu tengah teran,nurse buka tudung saya pastu menjerit suruh buka utk senang baby nk keluar,last2 kena emergency czer sbb da x larat nk teran,sakit da lama..😌

ikut orang dulu2 kot,supaya senang nk beranak,anak nk keluar ,sebab kalau terikat susah nk keluar mcm tersangkut,ada yg Suh buka tingkap semua,Laci sebelum beranak,Saya pernah dengar,cara org dulu2

saya bersalin 2bln lepas kat hsa tah la doktor ke bidan pesan siap2 lepaskn ikat rambut pas tu meneran la alhamdulillah tudung & mask masi elok trletak lepas baby selamat keluar 😂 #firstbaby

ya..sy pun misi suh buka tudung & buka getah rambut. utk kelesesaan kot. tgk Kita serabut dgn tudung smua menahan sakit bagai Kan. siap meneran& bersalin Rupa serabai da mcm hape.. hahahahahaha

memang prosedur hospital macam tu , dia tak bagi ikat sebab berkaitan dengan regangan ke apa tah lupa dahh .. lebih kurang macam tulah

saya pn mcmtu. depa suruh buka getah rambut. lepas tu rmbut dh mcm mak limah hahhahhha laki sy kata keluaq2 labour room tk kenai mana bini dia. rambut dh teruk sgt hahahahah

saya bersalin tahun 2020,masuk labour room nurse terus bukakan getah rambut dgn tudung sekali dia cabut..nasib baik bersalin yg sambut semua nurse dan doc perempuan.

sama laa.. depa buangkan… punya elok sya ikat… depa p cabut… adoiiii… hahaha brselerak hbeh rambut.. x mbek port dh time tu.. sbb tgh skit contraction