40 Weeks

Hi... Siapa kat sini dah 40 weeks, tapi baby belum keluar lagi..Kelengkang dan bawah perut dah mula sakit, tapi baby tak engaged lagi...

114 Các câu trả lời

hari ni 40 week 1 hari sakit hilang tu ada tapi x lama kepala dh ke bawah dari 36 weeks harap dapat la bersalin hari ni ..amin

Saya baby dah masuk laluan dah jlan baru buka 1cm skrang dah 40 minggu 1 hari 20 aribulan ni terpaksa serah diri klau tak bersalin

5y trước

Semoga dipermudahkan.. kuat berjuang ya.. aamiin.. u can do it

sama kita. dh 40weeks. tp baby sronok lgi dlm perut.😅 semoga ibu2 dipermudahkan urusan bersalin. Aminn yra 🤲🏻

Sy 40w2d. Baby 4.12 kg. Doc ckp big baby. Masih xde tanda lg sakit2 biasa je. Ahad ni kena pegi hospital utk scan baby

SMA NGN Sy Sy da 40 Minggu 5 HRI tp perut bwah SMA belakang selalu skit tp TDK tau la Lum ada tnda lgi cma skit2x je

saya dag 40minggu ,,,ni baru ada keluar lendir gan darah sikit ,,,tak apa ke ,,,atau sye ke pergi hospital

Sama lah sy 40minggu 6 hri dah jumaat ni kene serah diri tp masih lagi nak berjalan g cari makanan sedap2

saya dh masuk 40 minggu tapi baby xnk kuar lgi 17hb ni serah diri 18hb bersalin sbb risiko bby lemas je

sya dh 40w dah keluar tanda tapi cek bukaan baru 1cm so balik dlu ni kt rumah just buat exercise je la

rupa nya sy x keseorangan 😅😅 cuba korg share pulak berat bby ?.. sy 40 mnggu 1 hari berat 3363 g