40 weeks pregnant

40 weeks belum bersalin lagi, due date sepatutnya hari ni 18/9 tapi baby x mau keluar lagi. 23 kalau baby x keluar juga, 24/9 kena serah diri kat hospital 😌 doakan saya ya kawan² 😌

2 Các câu trả lời

kita samaa .. due 18sept .. tapi baby takmau keluar lagi .. esok kena gi klinik ambik surat untuk gi hospital serah diri nanti .. uhuhuuu hope baby keluar cepatlahh 😌😌

9mo trước

kann moga urusan kita dipermudahkan 😌😌 risau je baby x keluar lagi orang lain 38 weeks dah bersalin kita masuk 40 pun belum bersalin lagi kan 😌😌

mudahan semuanya baik belaka