40 Weeks

Hi... Siapa kat sini dah 40 weeks, tapi baby belum keluar lagi..Kelengkang dan bawah perut dah mula sakit, tapi baby tak engaged lagi...

114 Các câu trả lời

Saya sama mcm sis. Dah 40w, kepala baby dah kat bawah tp belum fully engage lagi. Doc bg masa 10 hari 😣

2y trước

saya pun sama

sy harini 40weeks 4day masih xde contraction hanya sakit pinggan & bawah perut jer tpi tu pun sakit main2 jer .. 16/8 kena serah diri dha ermm

Sama.. Saya pun mcm tu.. Skrng doc bagi tempoh 1 minggu.. Kalau x keluar juga.. Terpksa admit 19 nanti.. Doakn saya bersalin dlm minggu ni🤲

hai Sya 3.9.2021 cukup 40week 4hari..tapi baby x kuar lg dh duduk kt wad dari 31hb ..tapi baru buka 2cm bila la baby Sya nk kuar ni sabar jelh

saya dah masuk 40w. duedate 3/3 ni . tapi still takde tanda2. 2/3 dah kena serah diri sbb ada gdm. 3/3 induce. mommy2 tolong doakan saya 😌

sama dengan saya. ank ke4. baby blm kluar lg. dh 40mngu 1hr. tanda2 pn belum ada

2y trước

sama la ngn saya..xde lgi tanda ii bby nk kuar pdhl due 14/6

Sama 40w1d risau baby xnak kluar lagi puas pujuk dahh😭😭 due da limpas 11/11/22 tapi baby masih seronok duduk dalam ermmm help😭😭

ye risau mmg risau klau bby xkuar lgi..saya ikutkan kena tunggu smpai 20/6 kalau bby xkuar lgi kena checkup mcm biasa..mntk ii bby kuar awl

Cuba puan banyakkan berjalan dan buat senaman sit up sekadar ikut kemampuan Moga dipermudahkan bersalin nanti #TAPactiveusers #TAPsupermoms

samalah kita ni dah 40weeks tapi takde tanda baby nak keluar ☺️ baby risau kot nak keluar waktu ni 🤔 tapi baby gerak aktif ja 😄