Sakit pinggang, otot punggung & light bleeding

Siapa kat sini boleh share pengalaman awal mengandung? Saya first baby. Baru 6 minggu. Tapi dah 6 minggu juga sakit pinggang, dan seluruh kaki dari punggung atas sampai kaki tapi belah kanan je. Tak boleh duduk atau berdiri lama mesti sakit. Lepastu dah 5 hari keluar darah tapi siket siket je tak berketul pun. Doktor kata normal mungkin darah period lama atau geseran dari dinding rahim. Betul ke? Still risau sampai sekarang 😭#firstbaby #advicepls #mommybuntu

1 Trả lời

pengalaman sy kalau bleeding mmg kena byk rest n jgn stress.