Tak ada tanda lagi

Dah genap 38w tp still tak ada rasa apa2.. huhu Segala senam dh buat..kaki jd krem tp dia sedap je dok bermain lg kt dlm... Ibu2 semua doa kn sy bersalin dlm minggu ni 🤭, doa kn juga semoga mudah ,lancar dan normal bersalin ni. Anak pertama EDD 27/11

1 Trả lời

sy cukup 38 minggu esok. due 28.11. kaki dh start bengkak. ngilu on off kt ari2. sakit pinggang mcm nk period on off 2-3 hari ni.. sy try exercse guna gym ball, byk bjln n bersama ngn suami

2y trước

amin amin insyaAllah. byk2 berdoa kita. buat sedekah subuh mintak dipermudahkn urusan