Minum Teh

Siapa ibu sedang hamil hari hari minum teh? Td ada baca satu artikel yg mngatakan minum air teh boleh mengalami keguguran? Risau pulak ? Sebabnya tak tahu nk minum air apa setiap pagi. Kalau boleh nak minun air panas setiap pagi. #11weeks

45 Các câu trả lời

Bleh je sy siap minum tea o ais lagi..kdg tea ais elok je brsalin haa...bkn bleh sbb gugur tp xelok sgt..kdg kita mkn ubat kang jd dia tarik ubt tue jd xbrkesan..nk mnum bleh tp jgn ari2 yea