2021..Moga ada keajaiban

Siapa due date tahun dpn?..harap tahun 2021 suami boleh teman masuk labour room.. ameen🤲🏻🥰 Org kata kalau suami teman kita jadi manja, xnk teran lah ape..tapi bg saya kalau ada suami, kita makin semangat nak teran...sbb suami sumber kekuatan💕🥰 Semoga covid cepat hilang..2021 bebas covid #firstbaby

2021..Moga ada keajaiban
185 Các câu trả lời

mudahan... sy bersalin bulan 5 haritu pun.. sebak rasa hati.. 2 anak suami dpt teman smpai labour room... bila yg ketiga.. hantar terus balik... lemah rasa.. mudahan kite semua dprmudhkn

saya due date 19 march 2021 🤗❤️ . memang harap sangat suami boleh teman masa bersalin . sebab first baby kan . semoga covid berakhir dengan cepat . amin

sya..due nnti bln march huhu..nak jgak husbnd msuk..😂tp husbnd ckp tkut haha..🤗temankn kita kt hosptl pun tkpe..bolh msuk smua .tu pun dh memandai bgi sya😁

Aminn. Saya pun dilema ni. X nak bersalin swasta. Sbb hkl lagi bagus jahitan dia. Nurse dia. Dr dia. Tp kalau suami x dapat masuk terpaksa la masuk swasta. Waaaaa. 😭

4y trước

Alhamdulillah. Tenkiu mumy. Semoga mumy n baby sihat sihat yeee. 😍❤️

Betul nak ade suami teman kalau boleh lagi2 anak first ni. Ada yg ckp dia semua bersalin takde suami teman ok je.. lain orang lain la pendapat

13/6/21..moga suami blh teman...kalau xboleh from now kita kena bina n cari kekuatan tu...kita semua strong women n mom hehe..sma anak 1st jugak hehe

sy due 15 July 2021.. bby 1st.. harap jgk husb bleh masuk.. klau srg2 takut.. smua de.. smga covid cpt2 g men jauh2 dr Msia nih.. 😁😁😁

saya 🙋🏻‍♀️ Insyaallah 12/7.. ank first operate so x kisah la mana2.. 😂😂 Asal selamat semuanya..mudah mudahan...aminnn..

amin ya rabbal alamin...oh yee kalau suami akk tlong dn boleh teman kt labour room?kat Hospital kerajaan ke atau swasta? smga dprmmdhkn ursn ☺

insyaAllah saya July 2021 anak ke 2 semoga Allah memberi kemudahan dalam segala urusan kita semua.. Aamiin Aamiin Aamiin Aamiin Allahumma Aamiin