2021..Moga ada keajaiban

Siapa due date tahun dpn?..harap tahun 2021 suami boleh teman masuk labour room.. ameen🤲🏻🥰 Org kata kalau suami teman kita jadi manja, xnk teran lah ape..tapi bg saya kalau ada suami, kita makin semangat nak teran...sbb suami sumber kekuatan💕🥰 Semoga covid cepat hilang..2021 bebas covid #firstbaby

2021..Moga ada keajaiban
185 Các câu trả lời

InshaAllah 7/1/2021. mntk2 kluar sbelum due date.. 😊.. jge mkn dn mnum ye.. smga kite sme² dpt kesihtan dan kekuatan untk hdap ujian🤭

Saya april 2021. Harap jugak husband boleh masuk. Rasa lebih bersemangat dan supaya husband dpt menghargai pengorbanan isteri.

4y trước

hi sama lah kita..hopefully boleh masuk lb

sya due date bulan mei. moga juga suami saya ada time masa saya bersalin tahun depan. #anakpertama #myfrsttime 😊💜

ogos 2021.. semoga dipermudahkan urusan kita semua.. dan di beri kesihatan yg baik, dan kandungan yg sihat.. amin

sbb somi zikir nbi yunus kt telinga la sy truskan teran.kalo x giveup dah ..sape kate manjee tuu tarikk je telingge diee hahhaha

sye bln 2 . hrp dpt msok ade laki xbeku sngt pale otak dgn keadaan hospital , bile sorg-ii xtau nk buat mcm mne 🤣🤣 .

Saya tarikh due bulan 2 , anak first nak sangat ii husband boleh teman kt labour . Semoga negara kita bebas dari covid19 ♥️

sy 27/07/21 , heheh . Tapi tak kesah husband boleh teman atau tak , yg penting selamat , boleh balik rumah cepat 😅

15/3.. Teman dlm Labour room tu tak apa lg kalau tak boleh.. Naik ward tu nnti harap boleh dah lah.. Waktu melawat sume..

saya pon berharap suami boleh teman untuk sambut baby ke3.. moga covid cepat pergi. aaminn aaminn ya rabbal Allamin