Bulan 12

Siapa due bulan 12? Mommy dh prepare barang2 baby ke? Seeloknya beli baju baby newborn dlm berapa helai ye? Pampers nb berapa pack? Anyone nak share if dont mind.. ☺️

52 Các câu trả lời

🙋‍♀️🙋‍♀️ saya dah prepare dah skit2..baju newborn saya beli dalam 6 helai sahaja.. 3 lengan panjang 3 lengan pendek..pampers saya beli 1 pack je dulu..

sy due date 16/11 ni.. bru hri ni g bli kperluan bby.. 😂.. bju nb sy bli 6 psang ja.. 3 lngan pndek,3 lngan pnjang.. tggal pmpers & set mndian tu ja xbli lg.. 😊

4y trước

Sama la...saya 23.11...tp bbkn ade kncing mnis..on insulin jg 36 mggu x bleh lbih..

Sy due 4hb 12. Blm beli brg apa2 lgi sbb ank first bru umur 2tahun 3 bulan, bju2 newborn dia pun masih ok.😊. Nnti start hjn bulan ni nak start beli brg2 bby.

Sye due dlm 12.12 tp mgkn kne bersalin awal dlm 37weeks cz bby twins tp tulh satu brg bby pon xbeli lg...ingt nk prepair ujung bulan 10 nnt hihihi

5y trước

Hihihi....rezeki ank no 6 dpt twins plk...

Seeloknya beli baju ada button snng nurse nk pakai kn baby, masa Sya haritu beli baju xde button so susah mereka nk pakai kn

Due 8/12. Da beli ckit2 baju NB.. Bulan 10 nti baru shopping baby byk2.. Heheh..geram sgt tgk baju baby suma comel2..

5y trước

Same besday ngn sye to due date sye 14/12 plk. Hopefully bule celebrate same ngn baby☺️. Doa2kanlah ye😘

Smla sis due sy pun bln 12....tp satu brg pun blm sy beli....tunggu kandungan usia 7 bln br beli keperluan...

Sy due blan 12.. Tpi brang xprepare lgi. Blan dpan bru nk bli. Bli mne yg pnting je dlu sbb baby smkin mmbsar... Hehehe

sy due 17/12.. mggu lepas dah stat cari brg bby sikit2... tapi sekarang pon dah pnat nak bjlan... kaki cpt cramp... 😁

Sy due date next month pun tak ready lg..kikiki..next week baru nk prepare semua sekali. Tak menyempat nak beli on9 pun..

5y trước

Woww.. semoga dimudahkan urusan.. ☺️