HB

siapa dlm ni makan obimin dgn air sunquick? HB naik byk tak??

2 Các câu trả lời

So far Alhamdulillah maintain cantik hb bila ambil dgn oren peel fresh or sunquick.. Sunquick tu sy bancuh siap2 tanpa gula letak dlm peti ais.. Before tidur sy ambil dgn new obimin..

5y trước

ok.. sy cuba ambil dgn air sunquick setiap hari .. sbb sy sblm ni dgn air biasa je.. cek up pg td hb drop 11.1

Hi kak, selain obimin, boleh cuba vitamin² yg tertera dlm article ni: https://my.theasianparent.com/vitamin-ibu-hamil/web-view?utm_source=search&utm_medium=app