Sunquick.

Salam. Saya ada terbaca ada orang tulis di fb katanya sunquick boleh naikkan hb. Ada yg berpengalaman dgn sunquick?

2 Các câu trả lời

Iya sebab sunquick mengandungi vitamin yg mempercepatkan penyerapan zat besi dalam tubuh.

5y trước

Muntah mkn dgn Ubat ke

dgr kata begitu la.. d minum brsama vit kk.. tapi sy x boleh.. sunquick punca muntah..

5y trước

😅😅 sy zincofer mula2 dlu mkn ngn air putih je.. muntah.. pstu prgi klinik, dkter tukar obimin.. ok.. cuma sunquick tu memang x minum da sampai arini..