Suami Mengalami Morning Sickness. Hehe.

Siapa dekat sini, isteri mengandung tapi suami yg alami mual dan morning sickness? Sy masa tak tahu sedang pregnant, agak pelik tengok suami yang sering lemau dan mual² sampai kena makan gula² penyedap tekak. Tak larat nak buat kerja padahal sebelum ni dia tak macam tu. Bila tengok period dah lewat beberapa hari baru beli pregancy test. Baru tahu pregnant. Agak comel suami yg tanggung semuanya sampai sekarang. dah 13 minggu pregnant. Hehe.

34 Các câu trả lời

Mase anak first suami yg kena alahan teruk.. smpai ngidam makan mangga muda cri tapi tak jumpe time tu. Muntah².. kite helok je tak ade alahan.. tpi anak yg kedua.. alahan teroks.. suami plak yg tak ade alahan.. 😅

Saya... Pada awal mengandung sya dulu yg kena,bila suami menyakat sya ckp dgn dia abng nk rasa x?..dia ckp ok je sekali kena kesian pula tgok en suami... Baru dia thu isteri dia morning sikness mcm mna...

Xde alahan. .cme masa 1st time tau pregy lagi nye ngidam xblh bawak bincang. .hehehe. .tgh2 mlm cari teh o ais kdai mamak. .dia pnye tringin. .yg bini nyh dok relex mcm xde pape jd🤭🤭🤭

Mcm husband sya.. Mse pregy anak first n ke3 dia yg kne morning sickness.. Anak first husband sya mual2 n muntah2 smpai sya 3rd trimester.. Mse ank ke3 cume 1st trimester jerk dia muntah2..

Suami saya gitu. Amek mual saya selama sebulan. Then saya pulak mual selama sebulan. Alhamdulillah masuk jea 16w terus hilang mual. Sekarang dah 23w makin kemain nak makan itu ini 🤣

Hahahaa.. Suami saya muntah dan cirit birit 5kali.. Tu yang pelik.. Saya pulak semangat ja buat keja kehulur kehilir di tempat kerja.. Tapi waktu tu dah sebulan tak tau preggy😁

Hehehe..sy plk suami sy x Kene alahan pun tp yg Kene twins sy.twin sy tu laki..muntah2 kepala pening.pastu makn byk plk tu..hahaha lawak pun ada.kesian pun ada..

Sama la suami sy pn. Pening2, loya la. Ngidam mcm2😅sy rilek je. Ank ptma smpai ke 3 dia rasa. Sy sndri xtau sy pregnant, tpi suami dpt rasa. Rupanya mmg betul hehe😄

Suami Saya mual muntah2 kosong. 😆😆.mula2 Tak Tahu lg. lewat dtng bulan Dan sakit perut mcm nak dtng bln tp Tak keluar2. Cek upt double line.😁.

untglh istri pregnnt suami yg alah..sy 3..3 tggung skit mual muntah smua😣😣..cme skli dua je la suami mngadu pening..