Normal ke Suami Yang Mual

Perkara normal ke bila masuk 6 week ni suami yang muntah2.. Tapi isteri x de kena morning sickness..

14 Các câu trả lời

normal ,, first preggy husb rasa ,, mual smpai tak bole mkn ape² ,, yg kelakr , sye nk mkn meegoreng mamak ngn buger dye g oder then ckp bau mknn ni busuk gila 😂😂 spnjg jln rasa nk munth bau mknn .. sejak tu ,, ape sye alah betul² dye jauhkn 😅

Haha sama mcm kes sy dan suami 😂 sy rileks je takde mual muntah semua. Tapi suami muntah2 mual pening. Kesian kat die tp kadang mcm kelakar jugak 🤭

Normal..suami sya sampai demam bila tahu sya pregnt..mengidamnya mengalahkn org yg mengandung nk mkn🤭D sebut2 selagi tak dpt,pdahal dia yg kene cari

Normal sbb suami saya pun pernah alaminya. Suami dulu yg alahan sakit pala, demam & asyik tido je jika saya preggy siap mkn colek asam mangga lg dia😆

4y trước

Sama la sis. Husband sy siap cari asam2 sebab dia mual2 muntah. Pagi2 mesti dia nak makan asam2 😂

Normal sy n suami sama2 kongsi alahan.. Biar die rase ape yg kite rase..

Normal... Suami sy tak boleh bau masakan kt kedai dgn pasar mlm

Sy pon kne😁😁

normal sis..

Normal..hehe

Normal jew