Morning sickness

Hi semua, nak tanya normal ke kalau preggy tanpa morning sickness? Takde la minta ada morning sickness tapi rasa cam pelik xada mual muntah macam preggy mom yg lain😅 Tapi bab makan ok je kalau ikutkan semua nak makan hihi #morningsickness #firstmom

1 Trả lời

normal sis. sy pregnant yg ke 3 ni ada juga alahan,tp tak lama dlm 2 minggu ja. lepas tu makan banyak. last2 kena gdm. anak 2 sebelum ni alahan sampai 4 bulan,muntah pun tak sempat lari ke tandas,akhirnya termuntah di lantai. tp lepas dah habis morning sickness baru dpt makan mcm biasa